Onderaan deze tekst kunt u ons inspiratieboek “Mijn Videwoning” met vier unieke ontwerpen downloaden. Elk van deze vier woningen heeft een verrassend interieur. Een vide zorgt voor een bijzondere ruimtelijke verbinding tussen de woonruimte op de begane grond en de verdieping. Een overweldigend woongevoel dankzij een zee van licht en ruimte!

De in deze publicatie getoonde bouwplannen zijn gebaseerd op tussenkavels. Ook zijn deze ontwerpen goed geschikt voor hoekkavels of als vrijstaande woonhuizen en ontwerp ik in deze situaties graag een passende zijgevel voor u.

Uiteraard heeft u zelf een uitgesproken mening over de juiste uitstraling en de perfecte indeling van uw droomhuis. Uw woning moet natuurlijk helemaal aan uw persoonlijke wensen voldoen. Mochten de vier ontwerpen nog niet helemaal aansluiten bij uw verwachting kunnen we graag ook een ontwerp op maat voor u maken en dit ontwerp voorleggen aan de aannemer voor een berekening van de exacte V.O.N. prijs.

Ons architectenbureau werkt al jaren graag samen met particuliere opdrachtgevers. Een aantal van de door ons ontworpen villa’s en verschillende spraakmakende videwoningen zijn inmiddels opgeleverd. De foto’s daarvan vindt u op de bladzijden 3 en 4.

Download de brochure "Mijn Videwoning" hier.

Mijn Videwoning / 2014

Status
In verkoop

Opdrachtgever
Particulier

Aannemer
Van Pijkeren Bouw, Ommen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Info