Voor u ligt het ontwerp van de split-levelwoning. Deze fraaie tussen- of hoekwoning heeft een geweldige ruimtelijkheid. Dankzij de verspringende vloerniveaus heeft de woonkamer een maar liefst 4.10 m hoog plafond. In de ruime open keuken aan de voorzijde kan een groot kookeiland worden geplaatst.

Op de verdiepingen bevinden zich 5 ruime slaapkamers, een grote inloopkast, de badkamer en een wasruimte. De koper kan kiezen om de hoofdslaapkamer aan de straatzijde of de tuinzijde op te nemen. Ook is er een mogelijkheid om een tweede badkamer of een extra toilet te realiseren. Op de tweede verdieping kan een royaal dakterras worden aangelegd.

De split-levelwoning is uitgewerkt met franse balkons in zowel de voor- als ook de achtergevel. Rondom de raamopeningen zijn fraaie witte kaders voorzien. De koper kan zelf de uitstraling en kleur van de baksteen bepalen en een daarbij passende kozijnkleur kiezen. De kozijnen kunnen in hout, kunststof of aluminium worden uitgevoerd. Indien gewenst kan de indeling en het gevelontwerp worden afgestemd op de wensen van de koper.

Download de brochure van de split-levelwoning hier.

Mijn Split-levelwoning / 2017

Status
In verkoop

Opdrachtgever
Particulier

1 2 3 4 5 6 7 Info