Voor u ligt het ontwerp van “Mijn Gezinswoning”. Deze fraaie tussen- of hoekwoning heeft met maar liefst 6 slaap- of werkkamers een ideale indeling voor een groot gezin.

“Mijn Gezinswoning” is een bijzonder hoogwaardig woonhuis dankzij de ruime woonkamer en keuken, het kookeiland, de trapkast, de royale badkamer en de mogelijkheid voor een dakterras aan de voor- of de achterzijde. Daarnaast kan ook een inloopkast toegepast worden. Deze indeling is als variant A uitgewerkt. Bij variant B wordt de badkamer inpandig gerealiseerd en wordt afgezien van een inloopkast. De slaapkamers zijn dan zelfs nog ruimer bemeten dan in variant A.

Voor de uitstraling zijn diverse gevels ontworpen. Heeft u een voorkeur voor baksteen, gevelstucwerk of hout? Als koper kunt u kiezen voor een gevelmateriaal en een ontwerp dat u aanspreekt. Ook kunt u de kleuren van de gevelsteen, het stucwerk, de kozijnen en de voordeur zelf bepalen. 

Graag nodig ik u uit voor een persoonlijke kennismaking en een goed gesprek over uw toekomstige woning. Op basis van uw individuele wensen werken wij uw droomhuis op maat uit. Daarna zullen wij een geschikte aannemer voor een prijsopgave benaderen. U weet dan spoedig waar u aan toe bent. Voor het maken van een afspraak kunt u graag contact opnemen met mij. Mijn contactgegevens vindt u op de laatste bladzijde van deze brochure. 

De brochure van “Mijn Gezinswoning” kunt u hier downloaden.

Mijn Gezinswoning / 2017

Status
In verkoop

Opdrachtgever
Particulier

1 2 3 4 5 6 7 Info