Smarter Starter Nederland

Smarter Starter

Smarter Starter is een nieuw concept voor innovatieve starterswoningen. Woningen vanaf 98.000 € (incl. btw, excl. grond) die kunnen meegroeien met de veranderende behoefte van hun bewoners. Betaalbaar, hoogwaardig en toekomstbestendig.

De basiswoning met twee slaapkamers heeft een woonoppervlakte van 74 m² en is reeds voorzien van een trapsparing in het platte dak en een aantal heipalen achter de woning. Dankzij deze voorzieningen kan de basiswoning in de toekomst eenvoudig worden uitgebreid en stap voor stap groeien tot een volwaardige gezinswoning met een woonoppervlakte van 132 m² en zes slaapkamers. Ook kan de ruime badkamer op de verdieping later worden voorzien van een ligbad en een extra wc.

De zes uitbreidingsmogelijkheden worden voor een vaste prijs aangeboden en zouden in afstemming met de desbetreffende gemeente vergunningsvrij kunnen worden geplaatst. Deze varianten kunnen ook met elkaar worden gecombineerd. Daarnaast kan worden gekozen uit diverse gevelafwerkingen in metselwerk of hout, en uit een breed palet aan sanitair en tegelkleuren.

Bij ontwikkelingen in mede-opdrachtgeverschap met toekomstige bewoners zouden individuele wensen van begin af aan kunnen worden gerealiseerd waardoor er direct een divers gevelbeeld en een levendige straat ontstaat.