Split-level woning Nederland

    Eigen initiatief

  • 2017
  • Opdrachtgever

  • Particulier
  • Downloads

  • Project PDF

Split-level woning

Op eigen initiatief heeft ons bureau een ontwerp voor een split level woning uitgewerkt. Deze bijzonder ruimtelijke woning kan als tussen- of hoekwoning op zelfbouwkavels worden toegepast.

Dankzij de verspringende vloerniveaus heeft de woonkamer een uitzonderlijk hoog plafond van 4.10 m. In de ruime open keuken aan de voorzijde kan een groot kookeiland worden geplaatst. Op de verdiepingen bevinden zich vijf ruime slaapkamers, een grote inloopkast, badkamer en wasruimte. De koper kan kiezen om de hoofdslaapkamer aan de straatzijde of aan de tuinzijde op te nemen. Ook is er de mogelijkheid om een tweede badkamer of een extra toilet te realiseren. Op de tweede verdieping kan een royaal dakterras worden aangelegd.

De split-level woning is uitgewerkt met Franse balkons in de voor- en achtergevel. Rondom de raamopeningen zijn fraaie witte kaders voorzien. De koper kan zelf de uitstraling en kleur van de baksteen bepalen en een daarbij passende kozijnkleur kiezen. De kozijnen kunnen in hout, kunststof of aluminium worden uitgevoerd. Indien gewenst kan de indeling en het gevelontwerp worden afgestemd op de wensen van de koper.